Catering · 04. november 2020
Bij greenlittlekitchen kunt u een ruime hoeveelheid gerechten bestellen: Alles is biologisch, veganistisch en vaak meestal Raw. Laat je verassen door ons ruime assortiment en de vele, verrassende smaken.
Eetcafé en lunch · 01. november 2019
Kom mee op bourgondisch avontuur met Green little Kitchen en geniet van een overheerlijk viergangenmenu. Schuif aan in het gastvrije huiskamerrestaurant van Regi en Paul. Proef de rijke smaken van de zomer! Natuurlijk zonder lactose, gluten, zuiker en dierlijke ingredienten - puur natuur. Biologisch - bourgondisch - bewust.
Workshop · 26. oktober 2019
Wil je leren hoe je zelf de lekkerste en gezondste gerechtjes klaarmaakt? Zonder suiker, gluten, lactose en alles veganistisch en bio-logisch! Kom dan naar de dagworkshop ‘Raw Food in the kitchen’ in Zutphen/de Hoven. Op deze dag leert Raw Food chefkok Regi Manthey je de lekkerste en gezondste gerechten bereiden. Je begint met het maken van heerlijke sapjes. Sapjes en smoothies verschillen van smaak en structuur. Regi laat zien hoe je deze drankjes kunt toepassen binnen een gezonde...
Eetcafé en lunch · 10. september 2019
Een week per maand zetten Regi en Paul op dinsdag en vrijdag de deuren open van hun Huiskamercafé. Geniet van een vegan lunch, koffie met taart of een uitgebreide soepmaaltijd.