· 

Raw Food Café in Zutphen/de Hoven

 

Eens per maand zetten Regi en Paul hun deuren open voor het Raw Food Café. Hier ontmoet je nieuwe mensen onder het genot van een thee of een lekker kopje koffie/cappuchino. En natuurlijk serveert Regi het nodige lekkers bij je drankje. Ook kun je genieten van een veganistische lunch, zoals warme veganistische soep en/of een maaltijdsalade. Breng tupperware mee als je iets mee wilt nemen, besparen wij verpakkingskosten.

Bij mooi weer zitten we buiten op het terras.

 

Tijd:     11.00 - 15.00

 

Vanaf 2018: iedere 2e dinsdag van de maand !

10 april, 8 mei, 12 juni, 10 juli 14 augustus, 11 september, 9 oktober, 13 november, 11 december

 

Plaats: Baankstraat 38, in de Zutphense wijk de Hoven

 

Let op: opgeven is NIET noodzakelijk ! Loop gewoon binnen...